2018-03-01 08:06:39• hírek • Bede Emőke

Ezernél is több külföldi munkahely vár betöltésre

A Szatmár Megyei Munkaerő-ügynökség ismét közzétette a külföldön található szabad állásokat, Németországban például közel hétszáz munkahely vár betöltésre.

A munkaerő-ügynökség közleménye szerint Európában 1328 szabad állást tartanak számon. Ennek javarésze Németországban van, ott ugyanis 685 helyet is meghirdettek. A legtöbb embert, közel négyszázat csomagrakodásra keresnek, ezek közül kétszázan akár reptéri rakodómunkások is lehetnek. De keresnek még harminckilenc kamionsofőrt is, három buszvezetőt, három lakatost, egy autófestőt, egy elektronikai technikust, két hegesztőt, négy gyógytornászt és egy recepcióst is.
 

Spanyolországban túlnyomó többségben mezőgazdasági munkásokat kereseknek, 173 szabad munkahelyből 150 ebbe a kategóriába esik. Emellett keresnek még tíz technikust, négy sertésfarmi dolgozót és egy munkafelügyelőt, három kazánösszeszerelőt, két kamionsofőrt és három CNC esztergályost.
 

Máltában százötven buszsofőrt keresnek, valamint öt olyan személyt, aki televíziókat tud értékesíteni. Dániában harminc lapterjesztőt, Finnországba pedig főként henteseket és gyümölcsszüretelésre vállalkozó szezonmunkásokat várnak, Svédországba pedig húsz eperszedőt. Nagy-Britannia többek között hat egészségügyi asszisztenst és hat varrót vár. Hollandia pedig tizenöt virágkötőt, harmincöt eperszedőt és húsz hegesztőt.
 

Aki részletesebb információkat szeretne tudni a szabad állásokról, keresse fel a Szatmár Megyei Munkaerő-ügynökség székhelyét vagy a hivatalos honlapját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: